Top 40 legújabb link > Szótár - wyw.hu

Szponzorált linkek
Simpletranz Fordítóiroda - A fordító partner
http://www.simpletranz.com/

Költséghatékony szakfordítás garanciával. Online kalkulátorunk segítségével egy perc alatt kiszámolhatja, hogy a kért fordítást mennyiért és mikorra tudjuk elkészíteni. Velünk fordíttatni egyszerű. A számítógép előtt ülve, pár kattintással mindent el tud intézni, ami a fordításhoz szükséges. Ha kérdése merülne fel, bármikor a rendelkezésére állunk telefonon vagy e-mailen. Telefonszámunk: + 36 1 396 8940 E-mail címünk: hello@simpletranz.com

Simpletranz Fordítóiroda - A fordító partner
Angol fordítás, tolmácsolás, tanácsadás
http://www.forditascentrum.hu/

A fordításcentrum komplex szolgáltatást nyújt. A fordítóiroda vállalja a lektorálás, a tolmácsolás, az audiovizuális fordítás és a kiadványszerkesztés feladatait is. A tolmácsoláshoz a technikai berendezéseket is rendelkezésére bocsátjuk a fülhallgatóktól, vevőktől egészen a tolmácsfülkékig. Az elterjedt, német, francia vagy angol fordítás mellett további 17 nyelvvel foglalkozunk rendszeresen, de bármi is legyen a forrás- vagy célnyelv, megbirkózunk a feladattal. A fordításokra minőség- és határidő-garanciát adunk.

Angol fordítás, tolmácsolás, tanácsadás
Smarttranslations Fordító Iroda Budapest
http://smarttranslations.eu/hu

A SmartTranslations fordító iroda csapatát képzett fordítók alkotják, akik kiváló minőségű fordításokat készítenek angolról magyarra és magyarról angolra. Célunk, hogy világszínvonalú fordítási és honosítási szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink igényeinek maximális figyelembevételével: a megkeresésekre adott gyors válaszokkal, kedvező árakkal és a vállalási határidők pontos betartásával.

Smarttranslations Fordító Iroda Budapest
Vallási kifejezések
http://meot.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=4&I ...

Vallási kifejezések, szavak, rövidítések jelentése, vallási szótár gyűjtemény.

Vallási kifejezések
Magyarra fordító szótárak külföldieknek
http://www.lexicool.com/dictionaries_hungarian.asp

Magyar nyelvre fordító szótárak külföldieknek, nyelvek szerint csoportosítva.

Magyarra fordító szótárak külföldieknek
Online Magyar szótárak és lexikonok
http://terebess.hu/keletkultinfo/lexikon/szotar.html

Online Magyar szótárak és lexikonok gyűjteménye, nyelvekre bontva, kategorizálva.

Online Magyar szótárak és lexikonok
Könyvajánló: Orosz-Magyar szlengszótár
http://www.tujapont.hu/konyvek/orosz-magyar-es-magyar-orosz-szlengszotar.html

Tujapont könyvajánló: A könyv az orosz szleng mintegy 16 ezer szavát és több mint 3 ezer szólását tartalmazza, magyarra lefordítva.

Könyvajánló: Orosz-Magyar szlengszótár
napiszleng.hu
http://napiszleng.hu/

napiszleng.hu - online szlengszótár. Minden nap egy új szleng!

napiszleng.hu
Szinonima kereső
http://szinonimaszotar.hu/

Online szinonima szótárunk nagy segítségedre lehet a szinonima keresésben.

Szinonima kereső
magyar-angol sportszótár
http://szotar.sztaki.hu/search?searchWord=sport&fromlang=hun&tolang=eng&outL ...

Sporttal kapcsolatos szavak szótára. Angol-magyar sportszótár.

magyar-angol sportszótár
magyar - cigány online szótár
http://dictzone.com/magyar-cigany-szotar/

Magyar-Cigány online szótár. Cigány szavak, kifejezések.

magyar - cigány online szótár
Jelnyelv szótár képekkel
http://jelnyelv.hu/jelnyelvi-szotar/

Szeretnéd megtanulni a jelnyelvet? A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének oldalán megtalálod a jelnyelv szótárat képekkel illusztrálva, témakörönként.

Jelnyelv szótár képekkel
Online angol szótár és Scrabble szó kereső
http://www.aldictionary.com

Használhatja a legjobb internetes, online szótárunkat. Angolról-angol, angol-bengáli, angol-hindi, angol-spanyol. Az aldictionary.com felületén, a Scrabble játékot szeretők is élvezhetik ezt az eszközt. A legjobb online szótár és Scrabble szó kereső.

Online angol szótár és Scrabble szó kereső
Mészáros Krisztina német szakfordító
http://mknemetszakfordito.hu/

Mészáros Krisztina német szakfordító vagyok. Több éves szakfordítói tapasztalattal rendelkezem. 2004-ben Államigazgatási Főiskolát végeztem, majd 4 éven át Németországban, Regensburgban éltem, ahol 3 évet a jogi egyetemen tanultam. Német szakmai felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem. 2015-ben a Budapesti Műszaki Egyetemen német szakfordítói diplomát szereztem. Vállalom német jogi szövegek, szerződések, cégkivonatok… stb szakfordítását. Kérjen ajánlatot kötelezettségek nélkül!

Mészáros Krisztina német szakfordító
Promaxx professzionális forditóiroda
http://promaxxiroda.hu/

A Promaxx fordítóiroda Kft. több nyelven vállal szak, lektorált fordítást (angol, német, francia, olasz, spanyol stb..). Szolgáltatásaikat kedvező árakon kínálják, gyorsan precízen mindig a szakterülethez legjobban értő fordítóval végzik. A Promaxx Iroda Kft. Budapesten a XIII. kerületben található.

Promaxx professzionális forditóiroda
Pieris.u - rímkereső, rímszótár
http://www.pieris.hu/rimszotar

Rímszótár szolgáltatásunk célja, hogy a versírók számára megkönnyítse egy-egy rímpár megalkotását. A rímszótár nem tud senki helyett verset írni. Ez csak egy segédlet, hogy ne kelljen egy-egy rímpár megalkotásakor órákig a félkész vers felett görnyedni. Hisszük, hogy aki verset ír, az elég fejlett szókinccsel rendelkezik, de még a legkomolyabb tudással rendelkezők is megszorulhatnak néha. Ilyenkor jól jöhet a rímkereső rímszótár, amelynek működése roppant egyszerű. Írd be azt a szót, amelyre rímet szeretnél találni, majd jelöld be legalább kettő betűjét a finomhangolás résznél. Természetesen bejelölhetsz több betűt is, amivel rímkereső találatainak pontosságát növelheted, ugyanakkor ez a találatok számának csökkenésével járhat. Rímkereső rímszótárunk többféle algoritmus alapján keresi ki, és jeleníti meg a rímeket, így a találatokat is több csoportba osztja.

Pieris.u - rímkereső, rímszótár
Pieris.hu - szinonimaszótár
http://www.pieris.hu/szinonimaszotar

Szinonimaszótárunk célja, hogy minél több rokonértelmű szót találhass egy adott szóra. A versek akkor igazán szépek, ha nincs bennük szóismétlés, ha képesek vagyunk ugyanazt a szót többféleképpen is leírni, kimondani. Szinonimaszótárunk nem tud helyetted verset írni, de abban segíthet, hogy minél szebb rokonértelmű szavakat, szinonimákat találhass. Írj be egy szót keresőnkbe, és keresgélj kedvere a találatok között.

Pieris.hu - szinonimaszótár
EHV Eszperantó-magyar szótár
http://www.vortaro.hu/szotarak.htm

A legteljesebb eszperntó-magyar szótár exe-, pdf-, mobi-, epub- és azw3-formátumban.

EHV Eszperantó-magyar szótár
bab.la angol-magyar szótár
http://hu.bab.la/szotar/magyar-angol/

Portálunk jelenleg 25 nyelven elérhető, a szótárakon kívül különféle kifejezésgyűjteményeket, igeragozási táblázatokat és játékokat is kínál. Magyar-angol szótárunk példamondatokkal és szinonimákkal is segíti az eredményes nyelvtanulást. Interaktív rendszert hoztunk létre - felhasználóink online fórumainkon tehetik fel kérdéseiket, fordításokat javasolhatnak, kvízek segítségével tehetik próbára tudásukat. A honlap és minden funkciója ingyenesen használható.

bab.la angol-magyar szótár
Fordítóiroda kereső
http://www.forditoirodakereso.hu

Fordítóiroda kereső, ahol nyelvek, szakterület és földrajzi hely szerint kereshetünk fordítóirodát.

Fordítóiroda kereső
fordítókereső.hu
http://www.forditokereso.hu

Online fordító adatbázis részletes, több szempont szerint keresési lehetőséggel. A fordítóktól rögtön ajánlatot is lehet kérni.

fordítókereső.hu
Nyelviskola.info szaknévsor és tanfolyam adatbázis
http://www.nyelviskola.info

Nyelviskolák és nyelvtanfolyamok adatbázisa részletes keresési lehetőséggel. A nyelviskoláktól árajánlatot is lehet kérni céges kihelyezett nyelvtanfolyamra.

Nyelviskola.info szaknévsor és tanfolyam adatbázis
Angol nyelvtanfolyam ajánló
http://www.angolnyelvtanfolyam.com

Angol nyelvtanfolyam ajánlónk segít kiigazodni a sokféle angol tanfolyam között. Oldalunkon tanfolyamtípus szerint kategorizálva olvashatsz részletes tájékoztatót a különböző angol nyelvtanfolyamokról, megkönnyítve ezzel a választást. A következő angol nyelvtanfolyam típusokról találsz leírást nálunk: on-line angol oktatás, intenzív nyári angol tanfolyam, üzleti angol tanfolyam, angol tanulás óvodáskorban, kisgyermekkorban, illetve iskoláskorban, angol nyelvtanfolyamok testreszabva.

Angol nyelvtanfolyam ajánló
Trm fordítóiroda
http://www.sosforditas.hu/index.php

A TrM Fordítóiroda Budapest szívében, a Moszkva tértől néhány percre található a Hattyú u. 14-ben (Hattyúház). Szolgáltatásaink kiterjednek a szakfordításokra, fordításhitelesítésre, tolmácsolásra. Az EU összes nyelvén tudunk segíteni gyors ügyintézéssel, kedvező árakon. Weboldalunkon emellett jelentős méretű szótárgyűjtemény is található.

Trm fordítóiroda
Fordítóiroda Miskolc
http://www.forditoirodamiskolc.hu/

Fordítóirodánk elsődleges célja, hogy olyan szakszerű fordítási, szakfordítási vagy lektorálási szolgáltatást nyújtson Miskolc területén, vagy a környékbeli Gönc, Cigánd, Edelény, Encs, Kazincbarcika, Mezőacsát, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szerencs, Szikszó, Tiszaújváros, Tokaj környékén, amely segíti a magyarországi és külföldi magánszemélyeket és cégeket a kapcsolattartásban, kommunikációban, munkában, munkavállalásban és továbbtanulásban. A Fordítóiroda Miskolc magas színvonalon készíti általános szövegek fordítását, valamint szakfordításokat jogi, gazdasági, pénzügyi, számviteli, üzleti területen, amely kiegészül orvosi, gyógyszerészeti, egészségügyi, továbbá műszaki szakfordításokkal.

Fordítóiroda Miskolc
Fordítóiroda Kecskemét
http://www.forditoirodakecskemet.hu/

A Fordítóiroda Kecskemét legfőbb célja, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson a térségben fordítások, szakfordítások tekintetében, továbbá lektorálási szolgáltatással álljon a megrendelők rendelkezésére Kecskemét, Martfű, Kunszentmárton, Tiszaföldvár, Mezőtúr, Törökszentmiklós, Kisújszállás, Karcag, Kunhegyes, Jászapáti, Jászberény, Jánoshida környékén. Így kívánunk hozzájárulni a magánszemélyek és cégek külföldi kapcsolattartásához és kommunikációjához, ill. segítséget nyújtani a munkavégzéshez, a munkavállaláshoz, valamint a továbbtanuláshoz.

Fordítóiroda Kecskemét
Fordítóiroda Győr
http://www.forditoirodagyor.hu/

A Fordítóiroda Győr küldetése, hogy magas színvonalon nyújtson fordítási, szakfordítási, vagy lektorálási szolgáltatást Győr, Csorna, Kapuvár, Nagycenk, Fertőd, Sopron, Pannonhalma, Tét, Halászi, Dunakiliti, Rajka környékén, ezzel is hozzájárulva a külföldi kapcsolatok ápolásához úgy magánszemélyek, mint cégek esetében, és megkönnyítse a kommunikációt, munkavégzést, munkavállalást és továbbtanulást mindenki számára. A Fordítóiroda Győr magas minőségi irányelveket szem előtt tartva készíti el általános szövegek fordítását, de ugyanúgy vállaljuk jogi szakszövegek, gazdasági, pénzügyi témájú szakmai szövegek, vagy üzleti, ill. orvosi, gyógyszerészeti, egészségügyi, de akár műszaki területekhez kapcsolódó szakszövegek minőségi fordítását is.

Fordítóiroda Győr
Fordítóiroda Debrecen
http://www.forditoirodadebrecen.hu/

A Fordítóiroda Debrecen azért alakult meg, hogy minőségi szakfordítási és lektorálási szolgáltatást biztosítson Debrecen, Berettyóújfalu, Püspökladány, Hajdúszoboszló, Kaba, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Hajdúnánás, Biharkeresztes, Nyíradony környékén. Irodánk minőségi szolgáltatásaival kíván közreműködni a magánszemélyek és cégek külföldi kapcsolattartásában, kommunikációjában, ill. elősegíteni a külföldi munkavégzést, munkavállalást, valamint a továbbtanulást.

Fordítóiroda Debrecen
Fordítóiroda Szeged
http://www.forditoirodaszeged.hu/

Fordítóirodánkat azért hoztuk létre, hogy magas minőségben nyújtsunk fordítási, szakfordítási vagy lektorálási szolgáltatást Szeged, vagy a környékbeli Hódmezővásárhely, Makó, Szentes, Csongrád, Szegvár, Mindszent, Nagymágocs, Székkutas, Derekegyház, Felgyő környékén, ezzel is segítve a belföldi magánszemélyeket és cégeket a külföldi kapcsolatok ápolásában, megkönnyítve a kommunikációt, munkavégzést, munkavállalást és továbbtanulást. A Fordítóiroda Szeged magas minőségben vállalja általános szövegek fordítását, de ugyanúgy készséggel elkészíti jogi természetű, gazdasággal, pénzügyekkel kapcsolatos szakszövegek, vagy üzleti jellegű szövegek, ill. orvosi, gyógyszerészeti, egészségügyi, de akár műszaki területekhez kötődő szakszövegek fordítását is.

Fordítóiroda Szeged
Fordítóiroda Budapest
http://www.forditoirodabudapest.hu/

Fordítóirodánkat azért hoztuk létre, hogy magas minőségben nyújtsunk fordítási, szakfordítási vagy lektorálási szolgáltatást Budapest környékén. Szolgáltatásainkkal a belföldi magánszemélyek, valamint cégek segítségére kívánunk lenni a külföldi kapcsolatok ápolásában, és meg kívánjuk könnyíteni a kommunikációt, a külföldi munkavégzést, munkavállalást és továbbtanulást. A Fordítóiroda Budapest által nyújtott fordítási szolgáltatások sora az általános szövegek fordításától, a jogi, gazdasági, pénzügyi szakszövegek, vagy üzleti jellegű szövegek, ill. orvosi, gyógyszerészeti, egészségügyi dokumentumok fordításán át, a műszaki területekhez kötődő szakszövegek fordításáig terjed.

Fordítóiroda Budapest
Fordítóiroda Székesfehérvár
http://www.forditoirodaszekesfehervar.hu/

A Fordítóiroda Székesfehérvár célkitűzéseként fogalmazta meg, hogy minőségi fordításokat, szakfordításokat készítsen, ill. lektorálási szolgáltatást nyújtson Székesfehérvár, Aba, Sárborgárd, Dunaújváros, Adony, Iváncsa, Martonvásár, Velence, Bicske, Felcsút, Csákvár, Mór, Polgárdi, Enying, Dég környékén, és így segítse a külföldi kapcsolattartást, és a kommunikációt a magánszemélyek és cégek számára, ill. hogy hozzájáruljon a munkavégzéshez, a munkavállaláshoz, és megadja szükséges segítséget a továbbtanuláshoz.

Fordítóiroda Székesfehérvár
Szinonimaszótár
http://szinonimaszotar.poet.hu

Ez egy közösség által fejlesztett online szinonimaszótár, ami a keresett szavakra rokon értelmű szavakat és kifejezéseket ad vissza. A szótár az egyes szavak szótári alakjait, azaz toldalékok nélküli, egyes szám harmadik személyű változatait tartalmazza. Az oldal regisztrált tagjainak lehetősége van a szótár bővítésére.

Szinonimaszótár
Fordítóiroda Nyíregyháza
http://www.forditoirodanyiregyhaza.hu/

Fordítóirodánkat azért hoztuk létre, hogy minőségi fordítási, szakfordítási vagy lektorálási szolgáltatással álljunk ügyfeleink rendelkezésére Nyíregyháza, vagy a környékbeli Újfehértó, Nyírbátor, Mátészalka, Baktalórántháza, Vásárosnamény, Kisvárda, Tuzsér, Záhony, Dombrád, Tiszavasvári, Tiszalök, Rakamaz környékén. Irodánk ezzel kíván hozzájárulni a belföldi magánszemélyek és cégek külföldi kapcsolattartásához, és közreműködni a nemzetközi kommunikációban, külföldi munkavégzésben, munkavállalásban és továbbtanulásban. A Fordítóiroda Nyíregyháza nem csak általános szövegek fordítását vállalja, hanem jogi témájú, vagy gazdasági, pénzügyi szövegek, ill. üzleti jellegű dokumentumok, és orvosi, gyógyszerészeti, egészségügyi, és műszaki jellegű szakszövegek fordítását is.

Fordítóiroda Nyíregyháza
On-line Fordítóiroda
http://www.onlineforditoiroda.hu/

Online Fordítóirodánk segítségével fordításait on-line, elektronikus úton intézheti, így nincs szükség arra, hogy be kelljen fáradnia bármelyik fordítóirodába, így időt, fáradságot, és pénzt takaríthat meg. Mindössze annyit kell tennie, hogy bescanneli, vagy Word által szerkeszthető, ill. PDF formátumban csatolja a fordításra váró dokumentumát, és e-mailben elküldi nekünk.

On-line Fordítóiroda
Fordítás és tolmácsolás
http://www.hungarofordito.hu/

A Hungarofordito rendelkezésére áll, szakmai anyagok, okmányok, pályázatok és egyéb dokumentumok fordítására, valamint tolmácsolási feladatokban az EU összes nyelvén.

Fordítás és tolmácsolás
német-magyar / szlovák-magyar
http://www.qnell.hu

teljes érékű online szótárak. Keresési opciók beállíthatók (szókezdő, teljes, szóvégkeresés, fulltext ...)

német-magyar / szlovák-magyar
Orosz egyéni fordító
http://orosz-fordito.hu

Orosz anyanyelvű, Magyarországon több évtizede élő fordítóként vállalok magyarról oroszra fordítást, tolmácsolást, lektorálást. Amennyiben oroszról magyarra kíván fordíttatni, azt a munkát át tudom adni a magyar anyanyelvű lektoromnak, aki orosz nyelvterületen szerzett mérnök-közgazdász diplomát.

Orosz egyéni fordító
Orosz-magyar fordítóiroda: magyar-orosz és orosz magyar fordítás
http://oroszforditas.hu

Irodánkban professzionális fordítók dolgoznak. Minőségi munkáinkat határidőre készítjük el. Színvonalas munkánk és mérsékelt árunk Önöket is kellemes érzéssel tölti majd el.

Orosz-magyar fordítóiroda: magyar-orosz és orosz magyar fordítás
Online fordítóiroda
http://www.forditoirodaonline.hu/

Kényelmesen és gyorsan saját otthonából vagy irodájából intézheti a fordításokkal kapcsolatos ügyeket, és mi, kedvezményes és akciós árainkon a kezéhez szállítjuk a kész fordítást. Mindehhez ki sem kell mozdulnia otthonról!

Online fordítóiroda
Abisz Fordítóiroda Kft.
http://www.abisz.hu

Irodánk fordítási és tolmácsolási szolgáltatást nyújt cégeknek és magánszemélyeknek. Vállaljuk többek között külföldi munkavállaláshoz szükséges dokumentumok, hivatalos dokumentumok záradékolt fordítását, általános fordításokat, szakfordításokat, weboldal fordításokat, reklámanyagok, levelezések fordítását. Rövid határidővel és alacsony árakkal várjuk ügyfeleinket soproni irodánkban. Címünk: 9400 Sopron, Hőflányi utca 10. Nyitvatartás: H-P: 9-13, 14-17

Abisz Fordítóiroda Kft.
Hirdetések
Oldal leírása
szotar.wyw.hu: Szótár katalógus. Online és értelemező szótárak, enciklopédiák, Braille-írás, szakfordítás, szlengszótárak, szinonímaszótárak. Gasztronómiai, orvosi, informatikai, és katonai szótárak.
Gyűjteményünkben 681 válogatott szótár témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 681 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 311026