Szakfordítás > Szótár - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szakfordítás > 16 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
EU Fordítóközpont, Fordítóiroda
http://www.euforditas.hu

Teljeskörű hivatalos fordítás, szakfordítás, tanúsított fordítás az Európai Unió tagországainak nyelveiből és számos egyéb európai nyelven. Hivatalos okmányok, dokumentumok, bizonyítványok, diplomák, oklevelek, anyakönyvi kivonatok, erkölcsi bizonyítványok stb. tanúsítással ellátott fordítása.

EU Fordítóközpont, Fordítóiroda
TIGERHEAD Translations
http://www.tigerhead.hu/

TIGERHEAD Translations Fordítóiroda.

TIGERHEAD Translations
FordítóPartner Fordítóiroda
http://www.forditopartner.hu/

A FordítóPartner Fordítóiroda munkatársai valamennyien képesített szakfordítók, így magas színvonalú szakfordítást tudunk Önnek nyújtani - az adott terület szókincsét, sajátosságait ismerő és megfelelően alkalmazó, tapasztalt munkatársunk által - felár nélkül. Munkánkat minden esetben a magas minőség, a határidő pontos betartása, és az átlagosnál rugalmasabb hozzáállás jellemzi. Sürgős esetben akár aznapi határidővel is vállalunk fordítást, hiszen tudjuk, az Ön sikere ezen is múlhat.

FordítóPartner Fordítóiroda
Mind Power Hungary fordítóiroda
http://www.mindpower.hu

Miért érdemes a Mind Power Hungary fordítóirodát választani? 1. Magyar: a Mind Power Hungary számos fordítóirodával szemben magyar tulajdonban van. 2. Minőség: fordítóirodánk a minőségi fordítás elkötelezettje. Fordítóink munkáját lektorok, nyelvi lektorok és szoftveres minőségellenőrző programok is ellenőrzik. 3. Gazdag nyelvpár kínálat: angol, bolgár, cseh, dán, észt, finn, francia, görög, holland, horvát, lengyel, lett, litván, magyar, makedón, máltai, német, norvég, olasz, orosz, portugál, román, svéd, szlovák, szlovén és török. 4. EN 15038 megfelelőség. 5. Egyösszegű árajánlat: egy órán belül munkaidőben. 6. Műszaki, jogi, gazdasági, informatikai tapasztalat és referenciák. 7. CAT eszközöket használunk: hogy olcsóbb ajánlatot adhassunk jobb minőség mellett. 8. Tagságok: Kereskedelmi és Iparkamara, ATA.

Mind Power Hungary fordítóiroda
Orosz egyéni fordító
http://orosz-fordito.hu

Orosz anyanyelvű, Magyarországon több évtizede élő fordítóként vállalok magyarról oroszra fordítást, tolmácsolást, lektorálást. Amennyiben oroszról magyarra kíván fordíttatni, azt a munkát át tudom adni a magyar anyanyelvű lektoromnak, aki orosz nyelvterületen szerzett mérnök-közgazdász diplomát.

Orosz egyéni fordító
Z-Studio
http://www.zstudio.hu/

Z-Studio honlapja több nyelven.

Z-Studio
Nyelvhelyességi irányelvek orvosi fordításhoz
http://www.orvosiforditas.hu/

Angol-magyar orvosi fordítás. Ez az oldal útmutató orvosi fordítóknak, orvosi szövegek szerkesztőinek.

Nyelvhelyességi irányelvek orvosi fordításhoz
Szinkrontolmács – European Masters Tolmácsiroda
http://www.tolmacsiroda.hu/szinkron_tolmacs_berendezesek.html

Minden ami tolmácsolás - European Masters Tolmácsiroda: Nálunk nemzetközi tapasztalattal rendelkező tolmácsok nyújtanak Önnek megoldást bármely tolmácsolási helyzetre. A tolmácsolás kiválasztását legjobb itt kezdenie. Fordítunk magyarról idegen nyelvre, idegen nyelvről magyarra és idegen nyelvről idegen nyelvre, normál határidővel és sürgősen egyaránt.

Szinkrontolmács – European Masters Tolmácsiroda
Prima Lingua Kft.
http://www.primalingua.hu

Ha Ön igényes, korrekt határidőkkel és árakon elérhető nyelvi szolgáltatót keres, a legjobb helyen jár! Van, aki megelégszik a „jó”-val. Mi azonban nem érjük be ennyivel: a kiválóra törekszünk. Maximalisták lennénk? Vállaljuk. Hisszük, hogy az igazán jó munkához idő, kitartás és szakértelem szükséges. Nálunk a fordítás és a tolmácsolás kiemelkedő minőségét nyelvi szakembereink jelentős szakmai tapasztalata garantálja. Ha Ön is úgy érzi, hogy a „jó” még nem elég, kérjük, szánjon néhány percet cégünk és minőségpolitikánk megismerésére! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérje ingyenes árajánlatunkat! Várjuk jelentkezését! Szolgáltatásaink: fordítás, tolmácsolás, lektorálás, hitelesítés, honlapfordítás angol, német, francia nyelveken.

Prima Lingua Kft.
Lingomania fordítóiroda Budapest
http://lingomania-forditoiroda.hu/

A Lingomania Fordítóiroda Budapest egyik fordítóirodája, mostanra 40 nyelven végzünk fordításokat, lektorálást. Fordítás Budapesten rövid határidővel, akár hétvégén is, angol, német, spanyol, olasz, francia, orosz, szlovák, román és más nyelvek fordítása magyarra vagy magyarról adott célnyelvre. Fordítás elérhető árak mellett akár a hétvégén is Budapesten, lektorálás, tolmácsolás.

Lingomania fordítóiroda Budapest
Fordítóiroda Pécs
http://forditoirodapecs.hu/

Gazdaságos és magas minőségű szolgáltatás írott szövegek fordítására. A fordítást okleveles szakfordítók 32 nyelven és 20 szakterületen végzik.

Fordítóiroda Pécs
Fordítóiroda, fordítás
https://gyorsforditas.hu/muszaki-forditas-szakforditas/

Fordítás, szakfordítás, anyanyelvi lektorálás, korrektúrázás ...

Fordítóiroda, fordítás
Tolmácsok
http://tolmacs-fordito.joszaki.hu/

A JóSzaki.hu egy régi kérdésre keresi a választ: lehet-e megbízható, normális szakembert találni? A rendszerbe regisztrált szakik értékelésekkel szerepelnek, leinformálhatók, és ingyen lehet tőlük ajánlatot kérni. Erről emailben és sms-ben értesítést kapnak, és felveszik a kapcsolatot a lehetséges megrendelővel. Ma már több mint 7000 szakember regisztrált a rendszerbe, közülük sok budapesti és vidékről is egyre többen regisztrálnak.

Tolmácsok
Reflex Fordítóiroda | Szakfordítás 57 nyelven
http://www.reflex.hu

A Reflex Fordítóiroda ISO 9001:2000 és NATO beszállítói minősítéssel, 57 nyelven, garantált fordítási minőséggel, 1983-tól áll az Önök rendelkezésére.

Reflex Fordítóiroda | Szakfordítás 57 nyelven
Express Fordítás
http://www.expressforditas.hu

Angol, német, olasz, és francia fordítás idegenről magyarra, és fordítva! Ha fordításra van szüksége, akkor válasszon minket! Az Express Fordítóiroda nemcsak szakfordítást és tolmácsolást vállal, hanem hiteles fordítás készítését is. Utóbbi esetben egy záradék biztosítja, hogy a fordított szöveg tökéletesen megegyezik az eredetivel, így hivatalos eljárásokhoz is használható. A nagyobb fordítóirodák esetében is ritka, hogy bármilyen nyelvre és bármilyen nyelvről vállalják a fordítást. Nekünk ez sem okoz gondot. Munkatársaink anyanyelvükként használják a célnyelvet, így biztos lehet abban, hogy a kapott szöveg tökéletes minőséget képvisel.

Express Fordítás
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
szotar.wyw.hu: Szótár katalógus. Online és értelemező szótárak, enciklopédiák, Braille-írás, szakfordítás, szlengszótárak, szinonímaszótárak. Gasztronómiai, orvosi, informatikai, és katonai szótárak.
Gyűjteményünkben 651 válogatott szótár témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 651 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 312782